Iklan Penaja...( Jom Berbuka Puasa with DiGi )

6 comments

click to zoom
Hai all...Hari ini nak kongsi hasil reka cipta watak yang koz buat...kali ini koz designkan watak orang yellow kiter...kiki sape tak kenal maskod digi yang warna kuning tu...kiki comel jekan...Erk apa mimpi koz tetiba reka watak digi ni??Hihi sebabnya tadi time dok semak email koz dapat email dari nuffnang yang mengatakan tentang satu majlis berbuka puasa yang akan di anjurkan Digi Kalau nak tahu maklumat lanjut korang boleh baca di bawah:-

Hi DiGi Angels,
How has the month of Ramadhan been for you so far? If you’re a fan of big Buka Puasa sessions with lots of yummy food, listen up! The Yellow Man would like to get to know DiGi Angels a little bit more, so you’re cordially invited to a Buka Puasa session exclusively for DiGi Angels at;
Date: 2 September 2010 (Thursday)
Time: 6.45 pm
Venue: The Apartment, KLCC

Come join this Buka Puasa session and get to know the friendly faces behind your favourite telco, and also grab this opportunity to sample The Apartment’s mouth-watering buffet specially for the month of Ramadhan. With delicacies from the states of Negeri Sembilan and Perak such as daging salai masak lemak, rendang ayam Kuala Pilah, ikan kembung masak tempoyak asam, kuih sepang kukus and much more, the food will most definitely not disappoint.



the apartment ramadhan_1
If you would like to join the Buka Puasa Session with DiGi, send in an email to digibukapuasa@nuffnang.com with your full name, email address and blog URL before 12 pm, 31 August 2010 (Tuesday). As the aim of this Buka Puasa session is to bring all DiGi Angels closer together, this will be a single invite only and there are 25 spots available. This session is exclusively for DiGi Angels only.



Selamat Menjalankan Ibadah Puasa to all DiGi Angels from the Yellow Man!


Itulah kisahnya...hihihi kalau berminta jangan segan-segan cepat-cepatlah turut serta okey^^,...

Tempahan Header Part 1" yanmieonline.com "

9 comments

click to zoom


Hai all...hari ini koz nak kongsi dengan korang hasil design header yang di tempah oleh Kak yanmie.Kak yanmie ini kira famous gak dalam kalangan blogger.Koz memang suka singgah di blognya iaitu yanmieonline.com.Memang banyak info yang di kongsi setiap hari.Kira yanmieonline ini memang antara blog yang akan koz singgah setiap hari^^.Header yang di tempah oleh Kak yanmie adalah seperti yang terpapar di atas design sempena hari raya yang akan menjelang tidak lama lagi.Macam mana,okey tak?Kalau nak tempah murah sahaja.Hanya RM60 sahaja korang boleh mendapat hasil design animasi seperti di atas...Kalau nak tempah sila ke " SINI ".Di harap dengan hasil design yang koz hasilkan Kak yanmie berpuas hati^^,...

Bonus Duit Raya Rm 500 Untuk Petugas Awan Dan Pesara Kerajaan

5 comments

 click to zoom

Hai semua...ahak tak pernah-pernah koz buat entry pasal isu semasa ini.Bukan apa tadi time tengok tv ada berita baik untuk semua petugas awam dan pesara kerajaan.Bagi sesiapa yang berkecimpung dalam kerja kerajaan ini akan mendapat bonus sempena sambutan aidilfitri tahun ini.Bergembiralah okey...Berita selanjutnya baca di bawah:-

KUALA LUMPUR: Lebih 1.24 juta petugas awam dan 590,000 pesara kerajaan mendapat durian runtuh apabila kerajaan hari ini mengumumkan akan membayar Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500.
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, berkata dalam satu kenyataan hari ini bahawa bayaran itu adalah untuk petugas dalam Gred 1 hingga 54 dan pesara kerajaan dan akan dibuat sebelum 1 Syawal.
“Keputusan ini diambil setelah mengambil kira kebajikan kakitangan awam dan pesara Kerajaan terutamanya bagi meringankan beban kos persediaan bagi menyambut Hari Raya Aidilfitri,” katanya.
Najib berkata, bayaran itu membabitkan perbelanjaan sebanyak RM934.6 juta iaitu RM639.6 juta bagi petugas awam dan RM295 juta bagi pesara.-BERNAMA

Baguslah...sedikit sebanyak dapatkan membantu dalam pembelanjaan sempena raya yang akan datang nanti.Tapi koz tak dapatlah sebab koz tak kerja dalam bidang ini...hihi jeles jeles kikiki...
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net