Gambar Tentera Paling Kecil Di Dunia...

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Hai all...hari ni koz nak kongsi dengan korang gambar tentera yang paling kecil di dunia.Dia ni memang kecil sangat-sangat,setahu koz kalau nak jadi seorang tentera kene mempunyai tahap ketinggiannya.mungkin dia terpilih kerana sikapnya yang amat pantas tuk memanjat pokok...hihihihi^ ^

Photobucket

Comelkan^ ^
Ranking: 5

Comments:5

09 May, 2011 13:34

ini mesti dalam department risikan. kalau dia menyelinap masuk. takde sape pun sedar.

09 May, 2011 13:58

betul,betul,betul!! ^ ^ :l:

09 May, 2011 15:09

comel sgt! hehehe

entry terbaru : KENALI PESAKIT DAN PENYAKIT ASTHMA

10 May, 2011 01:56

boleh jadik idea movie baru malaysia ni. CGI dah canggih dah

Sila lawat: Kaoshi Troll

25 May, 2011 10:27

comel tupai ni

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net