Tutorial Cara Vote Blogger of The Year by DiGi WWWOW Awards

Photobucket

Hai all...korang dah menyertai DiGi WWWOW Awards .Mesti sudahkan...kalau ada yang tak join lagi cepat-cepalah daftar penyertaan okey^^...masih sempat lagi...Koz dah join event ni ...kalau tak silap dah masuk hari yang ke-6...Alhamdulillah now Blog Budak Nakal ini berada di rangking 96...

Photobucket

Kepada yang mengundi Blog Budak Nakal ini,koz ucapan terima kasih banyak-banyak...tanpa korang memang tak cecahlah blog koz ni bawah top 100^^...Bagi yang masih tak undi Blog Budak Nakal ini...sila-silakan ye...nanti koz belanje tutorial ok...hihihi...Undi boleh di lakukan sehari sekali...jadi tiap-tiap hari korang boleh mengundi...Bagaimana cara nak mengundi...senang je...mari koz tunjukkan langkah-langkah untuk mengundi:-

Langkah 1

Klik gambar di bawah


Langkah 2

On Akaun Facebook korang

Langkah 3

Masukkan huruf di captcha
Photobucket

Langkah 4

Klik button Vote
Photobucket

Langkah 5

Ulangi Langkah 1 hingga ke 4 setiap hari sekali^^

Hihii...koz gurau je...setiap vote yang korang buat tiada paksaan okey...^^Yang penting marilah reramai menghangatkan lagi event ini^^...
Ranking: 5

Comments:7

11 May, 2011 10:07

dah vote. so nak header free boleh? heheh

11 May, 2011 10:48

@nurdanimekacih^^..hihi free x lh tpi lau nk diskaun boleh rasanya^^

11 May, 2011 11:18

lol.. cara vote pun ada. hehe..good luck.

Sila lawat: Kaoshi Troll

11 May, 2011 11:22

@Kaoshi
khas tuk sesape yg tak tau cara nak vote sbb ada budak mintak buatkan tutorialnya^^ hihi

12 May, 2011 05:11

untuk koz... go for vote!! yeaaaahhhh

12 May, 2011 10:06

@KiD

thx bro...vote selalu ok^^

15 May, 2011 15:25

ucap gud luck kat sume peserta.. nak vote macam malas lak =P

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net