Artwork...(Himpunan Artwork Lama Budak Nakal) Part 6

Photobucket

Hai all...apa kabar?sehat tak??...Ahak...Hari ini koz nak kongsi dengan korang Artwork lama koz part yang ke 6 pula...
Bagi sesiapa yang dah ketinggalan part-part yang sebelum ini,bolehlah lihat di SINI.Ahak kali ini koz nak kongsi dengan korang karakter maskod yang pernah koz buat untuk salah sebuah website yang ada dalam malaysia ini iaitu web Sepaku.net ...Contoh maskod yang pernah koz buat untuk website ini adalah seperti di bawah:-



Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ahak...Dah versi keberapa tah sepaku website sepaku...tpi website ini memang best bagi koz...kalau tak caye korang try join ok...

Maskod  yang koz hasilkan ini ,koz menggunkan sofware macromedia flash...
Time ni pun koz masih tak berapa mahir dalam mereka maskod ini...tapi di sebabkan sikap ingin mencuba alhamdulillah terhasillah maskod seperti di atas^ ^
Ranking: 5

Comments:11

16 December, 2010 18:16

Macam mana nak buat kartun macam ni? LAWA!

04 February, 2011 19:21

Boleh ajar x?.. hehehe... Macromedia director mx blh pki x?..

Anonymous
19 April, 2013 12:36

Ybanqh [url=http://hermeskelly.finniwolf.com][b]hermes bags 2013[/b][/url] handbag hermes http://hermeskelly.finniwolf.com Jholnz Weigog replica hermes

Anonymous
19 April, 2013 12:36

Fmaeux [url=http://hermeskelly.finniwolf.com][b]hermes belts[/b][/url] hermes 5382 belt http://hermeskelly.finniwolf.com Fdbtpn Vifbca hermes birkin

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net