Koleksi Gambar Kucing Bersama Baby

9 comments

 Cedapnyer tito^ ^...
 Nampak selesa kucing tu ngan bayi ni...
 krok...krek...^ ^
 Ciuman kasih sayang...so cute^ ^
 babay : empuknyer bantal ni...
 meow: nak masuk gambar gak ar hihii...
Wah...laulah koz dapat baring macam ni...memang lenalah jawapnya...^ ^

Hapuskan Penyeksaan Terhadap Haiwan

12 comments

Hai all...hari ini koz nak kongsikan dengan korang beberapa video yang memaparkan tragedi penyesaan terhadap haiwan...Haruskah perkara seperti ini berlaku sepanjang masa?Seperti sedia maklum, baru-baru ini negara kita di gegarkan dengan berita tentang penyeksaan kepada kucing oleh PETKNODE...Kebanyakkan kucing mati kelaparan dan hilang...APakah hukuman yang setimpal harus di jatuhkan pada pesalah??Mari kita kongsi-kongsikan okey^ ^..
Penyerksaan kepada ikan lumba-lumba di jepun...
Petknode Service Penjagaan yang paling kejam di malaysia...
Seekor kucing yang di potong kakinya hanya kerana mencuri seekor ikan...

Renung-renungkanlah...

Widget Jam Kartun Wanita Untuk Blog

25 comments

Hai all...agak lama koz tak menghasilkan widget untuk korangkan...jadi hari ini koz telah hasilkan widget jam yang terbaru untuk korang...konsep kali ini menggunakan watak kartun wanita...jadi kalau berminat silakanlah mengunakannya...Cara meleteknya seperti langkah di bawah...

Langkah 1

Layout>Page Elements>Add a Gadget>HTML/Javascript

Langkah 2

Copy dan paste code di bawah


kemudian save dan lihat hasilnya...

Di sini juga koz ada menyediakan dalam pelbagai jenis warna yang korang boleh pilih...Jika korang hendak menggantikan warna widget ini korang haruslah mencari code berwarna 1317620083 di atas dan gantikan ia dengan code-code di bawah:-

pink
1317620083
biru
1317623451
hijau
1317623526
purple
1317623580

Semoga widget yang koz hasilkan ini dapat mencantikkan blog korang^ ^...

p/s: kalau dah gunakan widget ini tinggalkan commands okey^ ^...tq
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net