Semangat berblog



Salam semua, huhu mood berblog sudah mari, terasa macam nak mulakan perjalanan yang baru sahaja dalam dunia blog ini. Bila sahaja menggunakan template blog yang lama seperti moodnya lain macamlah...semangat berkobar-kobar.

Betul cakap blogger kacak kita iaitu En.Boni kacak sewaktu SBB2013. Orang lebih kenal blog ini jika kekalkan konsep yang lama iaitu versi comel. Comel ke blog ini? anda sendiri yang komen betul ke tidak. Hihihi...

Bermula pada tarikh ini koz akan cuba sebaiknya untuk aktif semula berblog. Rindu rasanya nak kongsikan tutorial dan widget-widget yang comel seperti dulu. Korang yang biasa terjah blog ini dulu pun mesti rindu jugak bukan? hihi...InsyAllah akan koz usahakan. Yang pasti korang kenalah janji kena follow blog ini selalu. Barulah koz ada semangat. :P
Ranking: 5

Comments:10

29 April, 2015 00:07

eh... ada lagi... ingatkan dah tak blog dah.. hehehe

29 April, 2015 01:38

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

29 April, 2015 01:40

konsep ala jugak best klau dah pkai template responsive tuh dah xde kelainan blog sheda pun maintain tuka warna tema asal blik hihihihi

29 April, 2015 02:07

wow!!!! budak nakal kembali!!!! ini yang aku nak.. aku dah tak lonely lagi dah.. welcome back my friend..

29 April, 2015 02:20

tak dinafikan, blog ni memang comel dan kemas. :)

Firman
29 April, 2015 02:43

Blogger Fames dah kembali, sapa yang tak kenal dengan blogger comel ini. :) Aku follow blog ini dari awal sampailah sekarang. :t:

15 May, 2015 19:35

@KiD:

:a: amboi, mcm x suke jek haha

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net