Cara Update Artikel SEO

Cara Update Artikel SEO

Salam semua, hari ini adalah sikit masa untuk bermesra dengan blog yang dan sepi. Agak lama tak mengupdate artikel di blog ini. Tapi masih ramai yang PM di facebook mengatakan kerinduan mengikuti tutorial blog dari kozumi.

Harap maaf sangat-sangat, memang terlalu buzy buat masa ini. Kalau tak buzy nanti kozumi akan kembali untuk memberi perkongsian tentang tutorial blog okey.


Berkenaan tajuk Cara Update Artikel SEO ni kozumi saja gunakan, nak uji tahap SEO blog ini, adakah masih Hero @ Zero. Kalau nak tahu esok trylah search tajuk artikel ni.. :D Manalah tahu masih di rank page pertama Google.

Bila berkata bab-bab SEO ni kozumi bukanlah mahir sangat pun. Takat Basic tu tahulah. Yang pasti setiap tajuk artikel biar ada kena mengena dengan isian tajuk tu. Kemudian keluarkanlah segala keyword yang hampir sama dengan tajuk. Simple jek..nak cerita lebih detail pasal SEO ni, kozumi dah kena buka buku baliklah nanti, kena kaji semula maklumlah dah lama tak aktive berblog..hihi... SEO blog pun dah kelaut. Apatah lagi Rank blog, abis jatuh..:P
Ranking: 5
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net