Review Muka Blog Baru Denaihati


Review Muka Blog Baru Denaihati - Bila di sebut Blog Denaihati, pasti sudah ramai mengenalinya lagi-lagi bagi mereka yang sudah mempunyai blog sendiri. Blog denaihati merupakan salah satu blogger yang terkenal di dalam malaysia. Terkini blog ini telah pun berwajah baru nampak penampilan terbaru dengan susun atur widget dan ruangan post yang nampak lebih kemas dari biasa.

Blog Denaihati kini bagi koz merupakan paparan yang sangat kemas dan teratur. Ruangan komen juga turut nampak perubahan dari biasa.
Muka Blog Baru Denaihati

Penggunaan header yang simple juga menampakkan kekemasan pada blog denaihati ini dan tahap loading blog pun nampak lebih laju dari biasa. Perubahan ketara adalah pada penambahan backgroundnya yang mempunyai texture ala-ala sarang lebah, memang sangat cool.

Kozumi memang gemar untuk bertandang ke blog denaihati ini kerana pemiliknya sangatlah pemurah dan sentiasa mengadakan pelbagai jenis Contest dan juga Perjumpaan sesama blogger-blogger lain bagi mengeratkan lagi siraturahim sesama blogger baik baru dan juga yang lama.

Semoga blog Denaihati akan maju lagi setapak bagi menjadi contoh kepada blogger lain di mana dengan menghasilkan sesuatu blog yang berkualiti pasti juga akan menghasilkan satu income sampingan yang dapat menambah rezeki diri sendiri dan juga keluarga.

Kepada anda semua yang belum pernah lagi mengunjungi blog Denaihati ini, bolehlah terjah di SINI.


gambar kredit:hanifmenhad.blogspot


Ranking: 5

Comments:39

08 July, 2013 21:10

betul tu.. ramai review kata ringan kan.. terbaik blog DH

08 July, 2013 23:02

Bilion terima kasih diucapkan kerana sudi menyertai review muka blog baru Denaihati. Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui keputusannya nanti.

09 July, 2013 00:38

Memang superb laoding blog Denaihati,laju dan susun atur yang menarik

09 July, 2013 05:35

Ringan sampai nak terbang. hehehe

09 July, 2013 14:22

blog denaihati agak ringkas.....jika bina seakan-akan win 8 br cool....hehehe

09 July, 2013 16:04

lama dah x datang sini..heheh

Kelebihan Setiap Hari di Bulan Ramadhan

11 July, 2013 18:18

@Datin Tyka: Ramai yg dah buat review tentang blog Denaihati.

11 July, 2013 18:19

Sangat menarik header blog DH skrg ni...

11 July, 2013 18:20

Loading blog beliau memang ringan.

11 July, 2013 18:21

Ramai yg review blog DH, pasti ada hadiah menarik yg menanti.

11 July, 2013 18:22

Bila loading ringan dan cepat pastinya nak komen pun tiada masalah.

11 July, 2013 18:23

Review terbaik bro....

11 July, 2013 18:25

@wazy: Susunan widget dan apa saja memang kemas.

11 July, 2013 18:26

Kalau kita komen memang loadingnya cepat.

11 July, 2013 18:27

Moaga terpilih sebagai review blog DH terbaik Insya Allah....

11 July, 2013 18:28

Tahniah bro...berjaya juga review blog DH...he..he..

11 July, 2013 18:28

Komenlah di sini....untuk sama2 berkongsi adea.

12 July, 2013 22:12

pandai sensasi2020 mengomen :P

13 July, 2013 05:39

hehe rasanya aku je yang terlepas nak bagi review ni..hehe

13 July, 2013 05:40

@profhariz:

haha sampai nak terbang ek? hebat

13 July, 2013 05:41

@Datin Tyka: datin bila mau modify macam tu pulak?

14 July, 2013 02:14

@Datin Tyka: Blog DH memang terbaik.

14 July, 2013 02:15

Kalau nak komen sekejap je dpt di review.Terbaik...

14 July, 2013 02:16

@profhariz: Loading ringan dan mudah dikendalikan. Macam nak terbang tu adala..jugak.

14 July, 2013 02:16

Bila ini berlaku, senang rakan2 nak terjah blog DH nanti.

14 July, 2013 02:17

Moga blog DH akan terus maju jaya dgn artikel yg lebih menarik.

14 July, 2013 02:18

Pasti ramai yg memuji, blog DH amat manarik dan sesuai utk dikunjungi.

14 July, 2013 02:19

Apapun kita perlu juga membuat blog kita spt DH...pasti rakan2 lain senang nak terjah blog kita nanti.

14 July, 2013 02:19

@Zuan: Ada peluang lagi ke nak review blog DH ni...

14 July, 2013 02:21

Kalau dpr RM100, boleh buat utk duit raya nanti.

14 July, 2013 02:22

Sesuatu yang menarik untuk diikuti, bukan susah pun nak review cuma perlukan lebih masa sedikit.

14 July, 2013 02:22

Kadang2 kita ni byk sangat kerja yg perlu dilakukan.

15 July, 2013 17:54

Bro, apa lagi.. Try cipta templet loading blog gila gempak lajunya. Hehehe

16 July, 2013 04:47

memang team denaihati luar biasa bisa mencipta template seperti itu kelihatan sangat profesional

20 July, 2013 21:59

ngeeeee, baru nk tngok

29 July, 2013 13:34

makin hebat

30 July, 2013 09:48

bagaimana cara nak bikin blogspot seperti itu ya

07 August, 2013 07:47

mari kita bina template juga meski masih blogspot

21 August, 2013 13:31

wordpress paling best daripada blogspot

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net