Artwork Bengang




Hai all...hari ini koz nk kongsi dengan korang artwork koz yang berikutnya...huhu dah lama koz tak post kat blog koz ni hihii...jadi korang layan ar okey^^...Artwork ini koz hasilkan mengikut mood koz yang sedang koz hadapi sekarang...Bengang pasal apa tu???itu x penting...yang penting dengan posing ini dapat meredakan mood koz ini...layanzzz...
Ranking: 5

Comments:10

27 April, 2011 11:45

wah~bengang betul!gaga

27 April, 2011 12:06

Hihihi tau xper....ngeh...ngeh...

now dah okey^ ^

27 April, 2011 12:20

nak lepas geram jigak lr ..errrrrrrrrrrr bengangg!!!!!!!!!! geww babeng ni!! hehehe

27 April, 2011 12:37

hihi silakan...lepaskan le segala yg di pendam...hihi asalkan jgn lepaskan angin kus kus sudah hihih...:P gurau jek...

27 April, 2011 12:55

cantik... terror ar... :f:

27 April, 2011 13:05

thankz bro^^...

27 April, 2011 22:37

bengangg!!! bengong!!!! hahhahaaa

29 April, 2011 08:55

adakala..mesej sudah sampai dari aksi sebelum kata.terimakaseh.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net