Pertandingan Mewarna - Kelembai Band

kelembai studio saz


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua, Alhamdulillah semalam kozumi dapat kabar berita terbaik dari satu kumpulan band yang makin meningkat naik ketika ini. Band yang kozumi maksudkan ialah dari Kelembai Band. Kozumi pasti anda semua mengenali band ini dan juga gaya band ini membuat persembahan. 

Baru-baru ini Kelembai Band telah menganjurkan satu pertandingan mewarna lukisan yang dihakimi oleh kartunis yang telah menyediakan lukisannya sendiri. Gambaran lukisannya seperti di bawah.

gambar kartun kelembai band

Jadi tugasan para peserta hanya perlu mewarnakannya mengikut kretiviti peserta itu sendiri. Pada waktu pertandingan ini berlangsung, kozumi adalah jugak masa terluang. Kozumi pun mengambil langkah untuk turut serta dalam pertandingan ini. Hasil kerja koz selama dua hari mewarna adalah seperti di bawah. Biasa-biasa je.... :P

pertandingan mewarna kelembai band


Pertandingan ini dijalankan pada 23 april 2015 dan berakhir pada 15 mei 2015. Dan tarikh pengumuman pemenang dilakukan pada malam semalam iaitu 17 mei 2015. Syukur Alhamdulillah bila lihat senarai pemenang, nama kozumi adalah dicatitkan sebagai pemenang nombor satu.


Memang tak sangka pun boleh menang, tapi inilah dikatakan rezeki, jadi terima sahaja. Pemenang akan dijemput menyertai makan malam secara eksklusif bersama kelembai, dan berpeluang menemui kelembai secara in person , t-shirt dan cenderahati eksklusif dari kelembai juga akan diberikan kepada pemenang. Syukur Alhamdulillah....
Ranking: 5

Comments:12

18 May, 2015 23:35

hahahaha.. apsal ko masuk tak ajak aku??

18 May, 2015 23:38

@boni kacak: Aku saja je xmo kasi ko masuk, sbb tu aku hantau santau kat streamyx ko hahaha

26 May, 2015 22:36

mcm best je ! all the best kelembai band

08 July, 2015 11:23

Tahniah menang dak noty

08 July, 2015 13:20

wahhhh, bestnya sy kadang nak try klu ada petandingan camni tapi xtau nak warna guna laptop pasal soveware lagi xtau sangan, pasni bole kla wat kelas lukisan atau warna, kalau dekat saya join kelas ni

09 July, 2015 15:11

tahniah sebab berjaya menang contest mewarna.... teringat pulak zaman kanak-kanak dulu... mesti ada pertandingan mewarna di sekolah.. hehehe.....

09 September, 2015 19:43

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

18 February, 2016 16:22

nice and perfect

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net