KL Gangster 2 di sabotaj

KL Gangster 2 di sabotaj

KL Gangster 2 di sabotaj inilah isu yang sedang hangat sekarang ini di mana keywordnya juga ada menyinggah ke blog ini. Bagi kozumi, isu ini adalah salah satu pengkhianatan kepada filem terbitan Syamsul Yusof yang dibintangi Aaron Aziz, Adi Putra, Rosyam Nor, Zizan dan Sofie Jikan.

Apa yang kozumi boleh katakan inilah isu filem sabotaj yang pertama telah berlaku di negara kita ini dan jika dapat mengesan atau tertangkapkan dalang-dalang yang telah mengkhianati filem arahan Syamsul Yusof ini, hendaklah memberi pengajaran yang amat berat kepada mereka.

Kepada Syamsul Yusof  harap anda tabah dan teruskanlah menghasilkan filem-filem yang terbaik.

Ranking: 5

Comments:7

06 September, 2013 15:05

kesian...Syamsul Yusof.

gangster punye pasal kot...curi then jual cetak rompak

Anonymous
08 September, 2013 01:10

xpayah kesian sgt..cerita mmg aksi bgus tapi semua unsur jahat buat apa..ingat sikit kita org islam ada batasan nk buat filem..lg 1 semua nk ckp stail cina..jackie chan pnya filem lg stail dia pnya aksi tp xde still ckp cina mcm biase melainkn kalau dia berlakon luar dr cina je..ini buat filem msti nk ade arak,pmpuan,rogol org,pukul polis mmg patut pon kene sabotaj supaya lain kali dia buat filem aksi yg luar dr kegiatan geng2 gangster abg long ni..

17 September, 2013 04:33

Semoga lebih berhasil film dia ni tak ada lagi yang sabotaj

23 September, 2013 02:24

siapa punya kerja la yang sabotaj filem dia ni...huhu

23 September, 2013 15:14

semoga beliau tabah hadapi dugaan seperti inii

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net