CONTEST BEST HEADER EVER


Header Budak Nakal Blogspot


Hai all apa kabar?...Tadi time blogwalking koz tersinggah dekat satu blog ini...Blog apakah???
Blog yang koz maksudkan ialah blog "Thinking Not Dreaming"...Ada apa dekat blog ni???Ni yang koz nak kasi tahu ni...Tuan blog ni telah menganjurkan satu Contest "CONTEST BEST HEADER EVER"...
Jadi time boring-boring ni koz pun joinlah contest ni...Yang paling best...Tarikh tutup penyertaan ialah 1 JULAI 2011...harap-harap penyertaan koz ini di terima...Amin...^^,)

Korang rasa ada peluang ke header koz tuk menang dalam pertandingan ini???hihi....doa-doakan okey^^
Apa tunggu lagi...jom join sama^^....
Ranking: 5

Comments:15

01 June, 2011 13:01

huhuhu...blog anis xder header..xleh nk join..cediyh..=(

01 June, 2011 14:40

header koz mmg cantik+comel+lawa! hihi

01 June, 2011 15:40

hai koz ... blog koz ctek lah ... please visit this
www.zanyreward.blogspot.com

09 June, 2011 11:35

comey gila header

09 June, 2011 17:22

@hanisah
kenape x tempah???tempah ar^^

09 June, 2011 17:23

@xaty
header blog koz ni simple jek...^^

09 June, 2011 17:23

@nohoho =)thx^^...cuba lah belajar...cari tutorial kat tenet or youtube...

09 June, 2011 17:24

@ZanY_erRy
Mekacih^^,]

09 June, 2011 17:25

@ajacikedis
thankz^^

10 June, 2011 09:24

menarik..tertarik..terbaiklah contest ni..yeahh

14 June, 2011 14:25

mana link? nak join

14 June, 2011 16:19

@19MEI DESIGN PHOTOGRAPHY
Memang Menarik^^

14 June, 2011 16:19

@nurdani
Ini dia>> http://fazreenfathil.blogspot.com/2011/05/first-contest-best-header-everd.html

14 June, 2011 19:23

tak perasan ada link kat blog title tu.hehe.
saya pun dah join

http://nurdaniub.blogspot.com/2011/06/contest-best-header-ever.html

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net