Kereta Saga BLM Modified

saga blm modified
saga blm modified

Kereta Saga BLM

Salam semua, hari ini nak paparkan gambar kereta kesayangan kozumi. Inilah rupa baru wajah saga blm milik kozumi di mana kozumi telah membuat perubahan di bahagian bodykit dan juga warna yang baru.

Memang tak dapat nak elak untuk membelanjakan jumlah yang besar dalam proses ini. Minat punya pasal apa pun boleh hahaha. Sekarang ini sedang merancang untuk mendesign sticker untuk ditampal pada bahagian body kereta pula. Lama juga memikirkannya, tapi masih belum ada idea. Harap idea tu cepat-cepat hadir ya...hihi...

Rupa Modified Saga BLM Belakang

Sekarang pun sedang memikirkan pemasangan sunroof pula, nanti dapat gak tengok awan dari dalam kereta. Kos pemasangannya agak mahal gak, anggaran dalam RM2,000. Harap-harap tabung kereta cecepat penuh ya..

Jadi kalau korang jumpa atau terserempak kereta ini bersama owner dia(kozumilah sapa lagi) jadi hon hon la ya..hihi...
Ranking: 5
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net