Yeo’s Pilihanku


Jenama Yeo's, Produk Yeo's

Yeo's, bila disebut sahaja sudah semestinya semua rakyat Malaysia yang berbilang kaum pasti mengenali jenama ini. Jika anda hendak tahu, Yeo's merupakan salah satu jenama produk yang telah berjaya mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama isi rumah yang digemari bukan sahaja di Malaysia, tetapi juga di banyak negara di seluruh dunia. Yeo's bukan sahaja memiliki pelbagai produk dalam bentuk minuman, malah juga dalam keluaran makanan. Tidak mustahillah kalau boleh dikatakan produk Yeo's ini telah digunakan oleh sesiapa sahaja sejak kecil hinggalah dewasa.



Jenama Yeo's Malaysia juga telah mencatat rekod sebagai sebuah syarikat yang pertama di dalam Malaysia yang telah menggunakan kaedah pengeluaran minuman dengan menggunakan teknologi PET Minuman Isian Sejuk Aseptik(Aseptic Cold Fill PET Technologi). Tidak mustahil teknologi ini juga dapat mengekalkan kesegaran, keaslian dan khasiat yang terkandung di dalam produk minuman ini dan ia juga bebas daripada tambahan bahan pengawet.

Video di bawah ini merupakan perkongsian bagaimana proses menggunakan teknologi PET Minuman Isian Sejuk Aseptik(Aseptic Cold Fill PET Technologi) di jalankan.

Produk minuman Yeo's

Jika di lihat pada keluaran minuman Yeo's sahaja sudah cukup kerana Yeo's Malaysia memiliki pelbagai perisa minuman yang menyegarkan seperti Air Soya, Air Tea, Air Buah-buahan, Air Yogurt dan lain-lain dalam bentuk tin, botol dan juga kotak. Minuman Yeo's juga sangat berkhasiat untuk diminum kerana kandungan minuman ini memiliki kadar nutrisi, protein semulajadi yang baik untuk kesihatan. Minuman Yeo's juga boleh diminum oleh semua golongan kanak-kanak, dewasa maupun yang sudah berumur. Amat mudah juga untuk di bawa kemana-mana jika pergi bercuti atau berkelah bersama-sama keluarga serta semasa membuat sebarang majlis.

Minuman Yeo's Pilihanku, kerana sudah semestinya air minumannya menjadi kegemaranku, lagi-lagi produk minuman botol Chrysanthemum Tea. Bila diteguk memang terasa kenikmatan dan kesegaran airnya. Memang nikmat bila diminum sewaktu menyelesaikan kerja-kerja design kozumi. Memang lain sangat dari jenama-jenama yang lain, tak menyesal kalau anda semua mencuba. Lagi-lagi minum sewaktu musim panas macam ini, sangat menyegarkan. Kalau minuman Yeo's Soya + Yeo's Cincau memang gemar diminum sewaktu berbuka puasa di bulan Ramadhan. Boleh dikatakan minuman wajib ada di setiap Ramadhan.


Kalau aktiviti berjalan jauh sudah semestinya akan membekalkan sebotol minuman Yeo's di dalam kereta.  Kozumi selalu juga kerja luar dari selatan ke utara, dari utara ke selatan. Jadi Yeo's ialah Pilihan kozumi sebab ia sangatlah mudah untuk di bawa ke mana-mana.

Produk makanan Yeo's

Yeo's Malaysia juga ada memiliki produk makanan dalam bentuk tin dan botol seperti Sardin, Sos Satay, Pes Makanan, Perasa, Kari dalam Tin dan sebagainya. Produk jenama Yeo's ini amatlah mudah dihidangkan dengan kadar segera kerana ianya telah pun siap di masak. Anda hanya perlu memanaskan sahaja seperti produk makanan Yeo's dalam tin. 

Memang sesuailah untuk digunakan oleh orang bujang macam kozumi ini. Kalau nak bawak pergi berkelah pun mudah sebab segalanya sudah siap di masak, Sudah semestinya Yeo's Pilihanku. Kari Ayamnya memang menjadi kegemaran kozumi bila tiba masa busy bekerja, maklumlah tiada masa nak masak. Jadi kenalah guna cara terpantas dengan bantuan produk Yeo's kari ayam. Masak tak sampai Lima minit pun dah siap untuk di hidangkan.
Yeo's Pilihan Semulajadiku
Apa kata mereka?

Penaja Rasmi SBB2014 Yeo's

Pada Tahun ini amat betuah sekali bagi para blogger serantau Asia Tenggara dimana Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 kali ini telah ditaja oleh Yeo's Malaysia.

Mari bersama-sama memeriahkan majlis gilang-gemilang Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014, sila klik gambar di bawah untuk mendaftar sekarang.
yeos-minicontest-728x90


Anda juga boleh mengikuti laman sosial  Yeo's Malaysia yang turut  menjadi penaja utama Sepetang Bersama Blogger 2014.


Bantu kozumi G+ dan Share Artikel ini...
Ranking: 5

Comments:59

Abang Joy
07 February, 2014 15:02

Ada gaya dah sebagai pemenang.. Design hebat bangat

07 February, 2014 15:31

Jenama Yeo's tak perlu diperkenalkan lagi di negara kita, popular sejak dulu lagi.
billion terima kasih kerana sudi sertai Contest Yeo’s Malaysia Sepetang Bersama Blogger dan semoga sukses.

07 February, 2014 15:33

Cukup padu artikel anda...semoga berjaya! :)

07 February, 2014 15:48

hi kozumiro..semoga berjaya :)

07 February, 2014 16:41

Yeo's memang pilihan semua lah!!!!

07 February, 2014 16:51

ok, aku punya entri memang kelaut dah.. hahahaha.. good luck bro.. kalau menang gadget kalau rasa taknak tu sedekah je kat aku,, aku pakai 3310 je ni.. teringin.. hahaha

07 February, 2014 16:57

@Abang Joy:Ades, biasa-biasa je bro ^^

07 February, 2014 16:58

@Denaihati:Sekian, sama2 juga Bro Denaihati^^

07 February, 2014 16:59

@BM:Isian Biasa jek^^ tak pandai sangat buat karangan :P

07 February, 2014 16:59

@zaza zehra:Terima kasih zaza^^

07 February, 2014 16:59

@KiD:Yup , Yeo's memang pilihan PERTAMA malaysia

07 February, 2014 17:00

@Irwan Alessa:Haha pulak dah, aku nya artikel simple sangat dah rasanya +.+"

07 February, 2014 17:10

suka pada teh kundur yeo's

07 February, 2014 19:04

untunglah pandai mendesign,, haissyyy,, jelez :'( good luck bro :D

07 February, 2014 19:36

good luck
http://www.iuzira.com/2014/02/yeos-pilihanku.htm

08 February, 2014 04:13

mak ai rajinnyaaaaaa.... cangih2 huhuhuhuhu...... iklan terbaekk nice work

08 February, 2014 07:51

memang meningkat jualan yeo's bulan ni...all out punya promosi nih....

08 February, 2014 12:32

nice blog....jemput follow blog saya ye..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

08 February, 2014 14:23

dari kecik lg dah suka minum yeos ni sedap air die :)

08 February, 2014 15:38

DONE LIKE G+ AND TWEET

08 February, 2014 15:54

good luck bro! :D

moga blog ni dimurahkan rezekii.. aamiiin

08 February, 2014 19:27

Nampak Yeo's dan bro sudah menjadi teman sejati.

09 February, 2014 00:48

cool....design SBB2014

09 February, 2014 09:30

I love yeos toooooo :D Hehehhehe

09 February, 2014 11:49

Cik pon suke yoes...terutama nya sambal dalam tin tu...arhghhhhhh...pebret cik tu...

09 February, 2014 13:17

Wow ...design mantop!... memang terbaik..

10 February, 2014 11:38

perrrgghh... kompem menang nih ^_^
good luck!!

11 February, 2014 09:35

good luck yer

11 February, 2014 16:17

memang yeos antara minuman dan produk yg masih kekal di hati peminat

12 February, 2014 07:42

Kari ayam tu sedap bro.. tambah plak isteri modify masak skit, peh..tangkap leleh

13 February, 2014 13:55

produk Yeo's sangat dekat di hati rakyat Malaysia...

PM sudah SHARE G+ ya...=)

13 February, 2014 16:51

tak berkesempatan join..support je kawan2 dr belakang...good luck. Hadiah bahagia 2 tau...hehehe

15 February, 2014 12:27

Bila masuk page budak nakal teringin nak minum Yeo's..
Sangat terbaik hasil graphic yang en koz kita buat..
memang bakal juara ni, semoga berjaya..

17 February, 2014 23:43

Semoga berjaya buat bro Kozumi Ro

18 February, 2014 19:52

wah~ entri yg menarik. Good luck, ya~
saya support dengan G+ dan FB Share~

18 February, 2014 23:50

@Bahrain:Teh kundur belum pernah rasa, nanti ada peluang nakl try cuba, sbb Yeos ni byk pilihan untuk minumannya...

18 February, 2014 23:50

@muja:(^^)takdalah sehebat mana pun muja, ini pun buat simple2 sahaja

18 February, 2014 23:51

@iu-hazirah:Gppd Luck juga untuk anda bersama2 Yeo's

18 February, 2014 23:51

@sheda ucu:Biasa-biasa je cik sheda :P

18 February, 2014 23:52

@jamian sarif:Yes betul tu, memang sangat pemurah Yeo's kerana sudi menaja #SBBYEOS2014 kali ini

18 February, 2014 23:52

@hazlina azmi:Insha Allah akan ziarah ke blog anda pula.. ^^

18 February, 2014 23:52

@Farid Laham:Yup memang benar, dulu2 selalu minum air teh bunganya^^

18 February, 2014 23:53

@Farisya Anastasyia:Terima Kasih ya^^

18 February, 2014 23:53

@cik amal:Amin-amin terima kasih sebab beri semangat ^^)

18 February, 2014 23:54

@akubiomed:Yeah! Yeo's adalah Pilihan Ku!!!

18 February, 2014 23:54

@mohdazahar:Biasa-biasa je sahabat ^^)

18 February, 2014 23:54

@Akeyla Azmi:Seorang orang pun sayangkan Yeo's :^^<:)

18 February, 2014 23:55

@Cik Puan:Yeas, sangat cepat dan mudah di hidangkan, dan senang dibawa ke mana-mana sahaja.

18 February, 2014 23:55

@AminJohar.com:Mekasih Bro ^^

18 February, 2014 23:56

@fyna:Erk, amin-amin, insyaAllah jika ada rezeki :P

18 February, 2014 23:56

@kak ina kl:Amin, mudah-mudahan :)

18 February, 2014 23:57

@Blogger Babyface:Yes, Tepat sekali kerana jenama Yeo's merupakan jenama yang telah lama terkenal baik di dalam Malaysia dan Luar negara.

18 February, 2014 23:57

@Hafiz Rahim:Wow, memang terbaik, siap ubah suai tu, pasti bertambah sedap :)

18 February, 2014 23:58

@Papa Mifz:Yup memang benar, Thankz ya (^^)

18 February, 2014 23:58

@alin marlini:La, camne boleh terlepas pandang? InshaAllah cuba lagi next Time ya^^)

18 February, 2014 23:58

@alin marlini:La, camne boleh terlepas pandang? InshaAllah cuba lagi next Time ya^^)

18 February, 2014 23:59

@Melisa:Amboi, jikalau benar kata-kata anda dan jadi kenyataan amat bersyukur sekali, Amin2.. :P

18 February, 2014 23:59

@kamil salleh:Amin, mekasih bro (^^<)

19 February, 2014 00:00

@Akuro San:Terima KAsih bro beri saport (^^,)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net