Powered by Jasper Roberts - Blog

Roh wanita tak tenang kerana gambar seksinya di facebook.Roh wanita tak tenang kerana gambar seksinya di facebook.

Pernah dengar kisah Roh Wanita Tidak Tenang Kerana Gambar Dedah Aurat Di Facebook? Menarik juga untuk kita mengambil iktibar bersama dan disebarkan kepada orang ramai.


Gambar Dedah Aurat di Facebook menyebabkan Roh Wanita tidak Tenang ini lah adalah kisah seorang hamba Allah. Seorang wanita yang aktif online facebook dan kerap upload gambar dedah aurat di dalam koleksi gambar nya.

Selepas wanita tersebut meninggal dunia. Mak dia asyik bermimpi wanita tersebut berayu agar mak delete semua gambar dedah aurat di facebook miliknya. Malangnya, tiada sesiapa yang tahu password facebook wanita tersebut.

Jadi kemungkinan besar, roh wanita tersebut tidak tenang kerana dosa mendedahkan aurat nya di facebook yang dibiar untuk tatapan umum sehingga ke saat ini.

Gambar Dedah Aurat di Facebook menyebabkan Roh Wanita tidak Tenang Gambar Dedah Aurat di Facebook menyebabkan Roh Wanita tidak Tenang

Ingat lah !! Azab untuk kita yang sengaja membiarkan aurat kita dilihat oleh lelaki bukan mahram ialah API NERAKA !

Kisah Gambar Dedah Aurat di Facebook menyebabkan Roh Wanita tidak Tenang sepatut diambil iktibar oleh semua orang tidak kira la lelaki atau wanita.

info:  islamitusuci.com

Ulasan Admin islamitusuci.com : Kita tidak tahu bila kita akan meninggal dunia. Jika anda sayang diri anda sendiri, padam lah segera segala gambar yang tidak sepatutnya berada di Facebook anda.

Takut-takut besar kemungkinan menyebabkan Roh anda tidak tenang semasa di kubur.

Entri ini juga peringatan untuk diri ini, bukan sahaja Gambar Aurat yang sering didedahkan tetapi juga segala post status Facebook juga perlu di ambil iktibar bersama.

Ulasan Admin budak nakal : Jadikan perkongsian ini sebagai satu teladan kepada kita, jika boleh jagalah aurat kita baik di dlalam rumah, luar rumah dan di mana sahaja.
Ranking: 5

Comments:3

☺Yana
30 August, 2012 20:31

Masyallah...

17 December, 2012 01:47

Astarfirullahaalazim.......
Nahuzubillahminzaliq.

Minta diampun oleh Allah Taala.

22 May, 2013 01:00

sebab tu den takut nak masuk gambar dalam fb lagi lagi tang aurat

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net