Powered by Jasper Roberts - Blog

Download Karoot Komedia X Raya


Karoot Komedia X Raya

Tiga orang pesakit terpaksa beraya di hospital. Mereka semua masing-masing Menceritakan bagaimana mereka semuanya terlantar di hospital di hari raya.Osman telah jatuh dari tangga apabila sedang membantu isterinya menggantungkan kain langsir.
Kedua-dua tangan Razid pula melecur akibat bermain mercun. Sobri pula cedera akibat ditendang lembu apabila dia cuba membantu orang-orang masjid menyembelih lembu tersebut.

Doktor mereka adalah Doktor CT dan mereka masing-masing cuba untuk menggatal dengannya. Akan tetapi Doktor CT tidak melayan mereka. Doktor CT terpaksa menyuap Razid makan kerana dia tangannya melecur. Doktor CT memberi rending daging kepada Sobri dimana daging itu datang dari lembu yang menendangnya. Sobri makan rending tersebut dengan geram kerana akhirnya dia membalas dendam pada lembu tersebut.

Scandal Osman datang untuk melawatnya akan tetapi, isteri Osman tiba-tiba datang dan Osman menyuruh skandalnya berlakon sebagai kekasih Sobri. Sobri mengambil kesempatan dengan bermanja-manja dengan skandal Osman sehingga membuatkan Osman geram. Akhirnya terbongkar juga rahsia Osman apabila dia amat cemburu dengan Sobri kerana bermanja berlebihan dengan skandalnya. Isterinya marah lalu memukul Osman walaupun dia terlantar sakit.

Doktor CT akhir sekali sudah rimas dengan kekecohan yang berlaku di dalam wad itu, mengucapkan Selamat Hari Raya kepada mereka semua lalu memberikan ubat tidur setiap seorang supaya mereka tidak kecoh lagi.

Pelakon Karoot Komedia X Raya

Jepp Sepahtu,Shuib Sepahtu,Johan,Yus Raja Lawak,Eby Yus,Nabil,Kilafairy

Download Karoot Komedia X Raya

PART 1
PART 2
PART 3


kredit: ddmf.biz

budak nakal: memang best!!

Ranking: 5

Komen Di Sini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net