Budak Nakal Cuti?

4 comments

Hai all...apa kabar?hihi...windu kat koz tak?kiki(perasan lak...)bagi yang mengenali koz pasti ada yang tertanya-tanya mgapa koz menyepi dalam beberapa waktu ni(bukan sehari tapi dah nak sebulan)hihi koz minta maap banyak-banyak...Sekarang koz dah mula buzy sebab dah bekerja di tempat baru dalam bidang animasi(Buat kartun)...kerja melambak-lambak lak tu...hihihi...mana taknye pergi kerja balik-balik jek trus tido hihii...memang takda mana and tak berpeluang nak berblog ni...windu memang windu tapi nak buat macam mana...kalau ada masa je baru lah koz boleh on9 seperti sekarang ni...^ ^...berkenaan soalan-soalan dari sesiapa yang koz tak berbalas koz nak minta maap banyak-banyak sebab tak dapat balas...sorry ye...(-.-)...ahak insyallah nanti kalau dah tak buzy macam sekarang koz akan aktif semula ok...di harap korang selalu akan ingatkan budak nakal ni(ada ke yang windu???kikiki)ok...dan jangan lupa singgah selalu kat blog koz ni ok...ada pelbagai tutorial dan tips yang telah koz kongsikan...di harap segala perkongsian di blog budak nakal ini dapat memberi perubahan pada blog korang....
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net