Powered by Jasper Roberts - Blog

Download Janji Kita Tv9


Mengisahkan tentang enam sahabat baik iaitu Shafik, Daniel, Ryan, Rina, Farah dan Tini yang mempunyai latar hidup sama iaitu anak yatim.Kesusahan hidup yang menghimpit mereka menjadikan mereka terpaksa tinggal di rumah anak yatim.

Keenam sahabat ini melalui hidup bersama sehingga suatu hari, mereka menjadi saksi kepada Farah yang menjadi mangsa rogol Pak Wan. Setelah kejadian itu, mereka mengadu kepadaHajah Halimah nanum Hajah Halimah tidak percaya kerana Pak Wan merupakan seorang dermawan yang disegani.

Detik hitam itu membuatkan mereka berjanji untuk datang kembali selepas dewasa untuk mendapatkan keadilan buat Farah. Masa berganti masa, enam sahabat ini membesar dengan haluan masing-masing. Shafiq berjaya melanjutkan pelajaran ke luar Negeri.

Daniel kini menjadi seorang artis yang kacak, Rayan dengan perniagaannya yang berjaya, Rina sudah menjadi Ustazah namun Tini seorang yang terjebak ke lembah maksiat iaitu menjadi pelacur kelas atasan. Mereka bertemu kembali setelah dewasa dan ingin mencari Farah. Adakah mereka dapat mendapatkan keadilan buat Farah?

Pelakon Janji Kita Skrin Tv9

Izara Aishah, Ammar Ashraf, Anne Ngasri, Bell Ngasri, Sharifah Sakinah.

Download Janji Kita Skrin Tv9

>>>DOWNLOAD<<<


Ranking: 5

Comments:3

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net