Powered by Jasper Roberts - Blog

Tempahan Design Timeline Facebook


Hari ini koz ingin kongsikan kepada anda Design Timeline Facebook yang telah dihasilkan oleh koz dalam mempromosikan Service Tempahan Design yang baru-baru ini telah dilancarkan. Syukur sangat dalam bulan ini sahaja hampir 20 Service Design telah koz terima. Antara tempahan design yang paling Hot! ketika ini adalah Design Timeline Facebook.

Timeline Facebook telah diperkenalkan dan digunakan secara meluas bermula 22 Disember 2011. Fungsi Timeline Facebook ini memberikan kemudahan kepada penggunanya bagi memperluaskan dan mempromosikan hasil jualan, kerja, bakat dll. Dengan kedudukan Timeline ini berada diatas sekali, pengguna boleh menghiasnya dengan pelbagai gaya dan kretiviti masing-masing. Saiz terbaik bagi cover timeline ini adalah bersaiz 851 X 315.

Kepada sesiapa yang masih ingin menggunakan service design dari kami, kami masih lagi dalam promosi. Harga design yang ditawarkan amat berpatutan, kenapa kami kata begitu? Kerana design yang kami hasilkan adalah bermutu dan 100% dari tenaga dan idea kerja kami. Tiada copy paste dilakukan seperti menggunakan simbol/brush yang disediakan photoshop. Kami hasilkan design dengan menggunakan macromedia Flash sahaja. Hasil yang kami lakukan pasti akan memberi kepuasan kepada anda dan waktu untuk siapkan sesuatu design adalah kurang dalam 24 jam.

Sekarang ini kami telah menyediakan Apps bagi memudahkan anda membuat Tempahan Design dari pihak kami.Tempahan Design boleh dilaksanakan di sini.

 http://www.facebook.com/ServiceTempahanDesign/app_321263267903822

Kedudukan Apps ini berada di bawah Timeline Perkhidmatan ini. Sebarang pertanyaan anda bolehlah PM kepada kami.

Jadi disini koz akan pamirkan beberapa design Timeline Facebook yang telah ditempah oleh rakan-rakan Service Tempahan Design.

Myoptiberry.com 

Omsairamshop.com 


tempahandesign.blogspot.com

www.facebook.com/sksemabok

www.facebook.com/MENMOREPOWER


www.facebook.com/pages/Pusat-Kecantikan-Anggun/131518163634431

www.facebook.com/ServiceTempahanDesign

www.facebook.com/groups/designpercuma/


www.facebook.com/piaalisdnbhd


Ranking: 5

Komen Di Sini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net