Powered by Jasper Roberts - Blog

Download Drama Putera Rayyan Tv3


Drama Putera Rayyan ini mengisahkan tentang Putera Rayyan yang terpikat dengan hati budi Arisa yang melayannya dengan baik, jauh berbeza dengan Anisa yang sombong dan mementingkan status. Baru saja cinta berputik, Datuk Norman meninggal dunia akibat kemalangan yang dirancang isteri keduanya, Nora yang juga ibu Anisa. Sejak insiden itu, hidup Arisa dirundung malang. Rayyan berjanji mahu menjaga Arisa sebaik mungkin.

Arisa  dan Putera Rayyan  berkahwin juga tetapi kehidupan rumahtangga mereka tidak bahagia seperti yang diharapkan. Hidup mereka suami isteri bergolak disebabkan campurtangan dari pihak mertua dan juga kehadiran orang ketiga, yang mahu memusnahkan hubungan mereka.

Arisa  sering dianiaya oleh saudara tirinya Anisa. Dia didera secara fizikal dan mental hingga jiwanya tertekan, dan selalu menyalahkan dirinya atas kematian kedua ibu bapanya. Anisa sangat kejam tetapi kurang bijak, bertindak kasar serta sanggup berbuat apa saja ke atas Arisa. Ibu mertuanya Tengku Mariam yang tidak merestui perkahwinan dia dan Rayyan dan mahu menjodohkan Rayyan dengan Tengku Suraya.

Nora pula mengatur rancangan mahu menjodohkan Rayyan dengan Anisa apabila sedar Rayyan adalah keturunan diraja yang kaya raya.

Sampai bila nasib Arisa akan dirundung malang, dapatkah Arisa dan Rayyan bahagia kembali.

Pelakon Drama Putera Rayyan Tv3

Putera Rayyan ( Kamal Adli) menyamar sebagai pekerja di syarikat Datuk Norman. Anak Datuk Norman, Arisa (Nad Zainal) dan Anisa (Miera) juga bekerja di syarikat itu.

Download Drama Putera Rayyan Tv3

Download Putera Rayyan Episod 01
Download Putera Rayyan Episod 02
Download Putera Rayyan Episod 03
Download Putera Rayyan Episod 04
Download Putera Rayyan Episod 05
Download Putera Rayyan Episod 06
Download Putera Rayyan Episod 07
Download Putera Rayyan Episod 08
Download Putera Rayyan Episod 09
Download Putera Rayyan Episod 10Ranking: 5

Comment: 1

09 November, 2012 17:17

eh..sikit nya episod dia... sepuluh je..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net