Powered by Jasper Roberts - Blog

Mamat Sepah Mohon Maaf Kepada Rakan Twitter


Mamat Sepah Mohon Maaf Kepada Rakan Twitter
“Saya sudah berkali kali sahkan dengan artis senior tersebut sebelum letakkan gambar tersebut di Twitter saya,” terang Mamat Sepah sebagai pembuka bicara.
Kecoh untuk 48 jam yang lepas, Mamat Sepah di’kecam hebat dek menjadi punca penyebaran berita palsu kemalangan yang melibat pelakon & juga Presiden Seniman, Zed Zaidi.
Isu ini menjadi kecoh selepas beberapa individu termasuk wartawan senior menegur perbuatan tidak beretika Mamat Sepah itu di Twitter dan pelawak ini naik angin.
“Saya terkejut Hazrey (wartawan) dengan tidak memberi salam menghentam saya dua, tiga kali macam saya tiada maruah dan pada mulanya saya malas untuk melayan”
“Tetapi kemudian saya naik angin selepas ada perkataan yang mengguris hati. Saya ini artis macam manusia lain juga, ada perasaan. Janganlah jadi batu api di media sosial”

Mamat Sepah menambah yang beliau merasa pelik apabila tuan badan sendiri tidak mempunyai masalah dengan beliau namun ada individu yang bertindak lebih dalam hal ini.
“Saya dengan ini memohon maaf dengan ikhlas kepada semua rakan rakan Twitter saya atas apa yang saya lakukan – kecuali kepada Hazrey dan rakan seperjuangan beliau,” ujar Mamat Sepah.

Akaun Twitter Mamat Sepah, Blog Hazrey, Facebook Mamat Sepah, Gambar Hazrey, Gambar Mamat Sepah, Gambar Terbaru Mamat Sepah, Hazrey, Hazrey vs. Mamat Sepah, Isu Mamat Sepah, Kemalangan Mamat Sepah, Kes Mamat Sepah, mamat sepah, Mamat Sepah vs. Wartawan, Siapa Hazrey?, Siapa Mamat Sepah?, Skandal Mamat Sepah, Twitter Mamat Sepah, URL Blog Hazrey
Ranking: 5

Comments:2

27 July, 2012 04:03

wartawan pun nak femes gak ke? haha..

27 July, 2012 06:13

@TerbakorAhak kalau di lihat pada dialog die org di twitter mamat mmg dh ilang sabo sangat2...sabo...sabo...^^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net