Powered by Jasper Roberts - Blog

Rezeki Blogger Tidak Disangka

design website, design facebook cover
Rezeki Blogger Tidak Disangka - Salam semua, beginilah jadinya kalau banyak sangat tempahan design masuk bertubi-tubi. Memang tak cukup tangan sebab segala kerja mendesign hanya buat seorang.

Kalau ikutkan memang perlukan sangat-sangat crew untuk backup kerja yang berlambak-lambak ini. Tapi masih lagi menjejak mereka yang sesuai dengan kerja dan tugas yang diberikan.Terkini, usaha mempromosikan service design ini terpaksa di slowkan sedikit bagi mengelakkan list menunggu panjang.

Syukur Alhamdulillah apabila diri ini memilih untuk berusaha untuk bekerja sendiri dari pada memakan gaji mana-mana studio/syarikat. Segalanya bermula dari blog kesayangan ini. Blog inilah satu inspirasi yang terbaik untuk koz untuk memulakan perniagaan service tempahan design ini, sehingga kini apa yang koz target dan ingin miliki satu persatu tercapai Alhamdulillah.

Siapa kata blogger tidak boleh membina kewangan 4 angka hanya menggunakan blog? Kozumi dah buktikan, korang bila lagi? Sekarang kozumi target untuk capai kewangan 5 angka Insyallah, doakan terbaik untuk kozumi dan kozumi juga doakan untuk kawan-kawan blogger serta pengunjung untuk berjaya didalam dunia blogger ini. Amin...Amin...
Ranking: 5

Comments:7

18 March, 2014 20:02

wow....4 angka? :OOO wahhhhhhhh nak jugakkkkkkkk :D hehehe qila nak jadi mentor boleh tak hehehehe. tunjuk ajarku sifu!!! huhuhu

19 March, 2014 00:53

Terbaik bro. Kalau nak tempah design blogspot boleh? Aku bagi jenis design.

23 March, 2014 16:18

Wow...hope tercapai impian..

31 March, 2014 14:35

Ada pc tak..Nak join.Tunjuk ajarku sifu

31 March, 2014 14:36

Please,,,tunjuk ajarku sifu...

03 April, 2014 19:42

Rezeki jangan ditolak. :-)

17 April, 2014 15:58

tahniah budak nakal !!

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net