Powered by Jasper Roberts - Blog

Sinopsis Filem Satu Malam Kubur BerasapFilem Suatu Malam Kubur Berasap akan menemui anda di pawagam pada 22 Disember 2011 ini. Filem yang diterbitkan bersama oleh Ernie Chen (Penerbit Ekskutif). Lili Salhani bt Ismail (Penerbit) dan Manje (selaku Penolong Penerbit) ini menggandingkan lakonan mantap dari Angah Raja Lawak, Along Cham, Azrul Zaidi, Nurul Ain, Zami Ismail, Acappan dan Ruminah Sidek.

Sinopsis Filem Satu Malam Kubur Berasap


Filem Suatu Malam Kubur Berasap ini mengisahkan mengenai 3 orang sahabat kampung iaitu Atan, Bun, Pet dan seorang kawan bandar yang baru berkenalan iaitu Mie dimana selepas kereta Mie mengalami kerosakkan dan tersangkut di kampung mereka.

Sejak kedatangan Mie, berlakuya perkara-perkara yang suspens dan menakutkan bila Hantu Cempaka muncul apabila kuburnya mula mengeluarkan asap.

Satu hari, mereka berempat setelah besama-sama berkongsi cerita berkenaan dengan Hantu Cempaka, dimana mereka diusik. Apakah yang sebenarnya berlaku? Dari mana datangnya Hantu Cempaka? Apakah sebabnya mereka diusik? Apakah yang sebenarnya telah berlaku di Kampung Angan Tak Sudah?

Filem ini akan di tayangkan pada 22 December ini.


Trailer Filem Satu Malam Kubur Berasap


Ranking: 5

Comments:4

13 December, 2011 09:20

Filem seram yang mencuit hati..

13 December, 2011 11:00

@dirtiehandDengar2 begi2lah lagi2 ada byk babak2 yg mencuit hati dari pelakon lawak kita along ...:D

13 December, 2011 11:10

haha.ni filem seram ke filem komedi.both ey.. :D

13 December, 2011 11:38

ohhoooi... memang berasap!!! aku suka tgk along dan angah raja lawak nih.. kekekeek

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net