Powered by Jasper Roberts - Blog

TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman


Churp Churp bersama-sama dengan Nuffnang & MilkADeal akan berganding bahu untuk mengumpul dana untuk Rumah Aman di TLC Janji Me Musim 2. Rumah Aman adalah rumahkepada 30 kanak-kanak malang dan keperluan pengubahsuaian kerja pendawaian elektrik dansistem pemutus kilat. Jumlah yang diperlukan untuk kerja-kerja pengubahsuaian ini kossehingga RM 20,000 dan kami berjanji untuk melengkapkan ini ingin Rumah Aman oleh 30hbOktober 2011.

Marilah bersama-sama Churpers & Nuffnangers memainkan perasan untuk sama-sama menderma hanya  atau membeli  Churpie Plushie dengan harga hanya RM 25, semua jualan akan di salurkan kepada dana untuk mereka.

Ahli Churp Churp & Nuffnang terdiri daripada lebih daripada 300,000 pengaruh media sosial! Bolehkah anda bayangkan jumlah yang akan kami dapat untuk membantu Rumah Aman jika setiap ahli memberi satu dolar dari setiap Churper & Nuffnanger?Selain itu, ini juga peluang anda untuk mendapatkan Churpie popular Plushie ketika anda melakukan anda melakukan kebajikan.
Menderma dari Pendapatan Churp Churp anda
Jika anda bermurah hati untuk menderma anda boleh borang DISINI dan pilih jumlah yang anda ingin sumbangkan dari Earning Churp Churp anda. 
Sambil-sambil itu anda juga boleh memaparkan banner untuk promot kempen derma Aman ini di blog anda:
Copy dan paste code di bawah di bahagian javascript/HTML blog anda
<a href=”http://www.nuffnang.com.my/blog/2011/08/26/tlc-promise-me-rumah-aman/”><img src=”http://cdn.main.nuffnang.com.my/wp-content/uploads/2011/08/RumahAman-badge.jpg” /></a>
Maklumat Lebih lanjut anda boleh lihat di SINI..

Sekian
Ranking: 5

Comments:2

25 October, 2011 11:16

tak buat lagi churp churp tu..
menarik ni

25 October, 2011 12:14

buatlah kalau ada masa okey^^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

Denaihati.com

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net