Manchester united Vs West Bromwich 29 Desember 2012 - Live Streaming

2 comments



Live Streaming Manchester united Vs West Bromwich 29 Desember 2012 - Saksikan Perlawanan diantara Manchester united Vs  Bromwich pukul 11.00 malam ini. Perlawanan ini akan di bawa Live Streaming di sini.



Biodata dan Profile Najwa Latif

5 comments


Najwa Latif, nama yang tidak asing lagi dengan permulaan kemunculannya dalam dunia hiburan melalui perkongsian bakat nyayiannya melalui laman Youtube kini sudah terkenal seluruh manaysia. Jom kenali gadis comel molek ini dengan lebih dekat lagi

Biodata Najwa Latif

Nama penuh: Imratul Najwa Abdul Latif
Nama komersial: Najwa Latif
Umur: 17 tahun
Asal: Batu Pahat, Johor
Kerjaya seni: Bermula sejak tahun 2010
Lagu popular: Cinta Muka Buku
Meminati: Justin Bieber
Hobi: Bermain gitar
Pencapaian tertinggi: Layak ke final AJL 26

Gambar Nikah Apek dan Leuniey

9 comments

Gambar akad Nikah Apek dan Leuniey - Hari ini merupakan detik bahagian pasangan  Apek@ Khairul fahmi dengan pasangannya iaitu Leuniey. Jadi di sini koz akan updatekan gambar-gambar terkini semasa majlis ini berlangsung.




















Biodata dan Profile Ustaz Azhar Idrus

4 comments



Biodata Ustaz Azhar Idrus - Ustaz Azhar Idrus merupakan penceramah yang berasal dari Terengganu yang semakin mendapat tempat di hati masyarakat khususnya remaja.

Ceramah beliau pansi akan mendapat sambutan mengalakkan dari beribu kehadiran. Nama Ustaz Azhar Idrus juga semakin hangat diruangan Facebook dengan setiap perkongsian dari segi kata-kata nasihat yang disampaikannya dan juga setiap penjelasan berkenaan agama darinya dikongsikan secara viral dan tidak pernah putus.

Gambar Keluarga/Family Ustaz Azahar Idrus UAI



Biodata dan Profile Ustaz Azhar Idrus



  •  Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
  •  Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
  • Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
  • Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
  • Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.



Nama : Ustaz Azhar Bin Idrus

Tarikh Lahir: 12 Februari 1964

Berasal: Ladang, Kuala Terengganu, Terengganu

Hobi : Mengembara (taakulan penulis) dan fotografi Alam Hidupan.

Pendidikan :
1.Sekolah Rendah Hj. Mohd Sharif, Alor Setar, Kedah.
2.Sekolah Menengah Darulaman Alor Setar, Kedah. (Tingkatan 1 dan 2)
3.Sekolah Menengah Sultan Sulaiman, Kuala Terengganu (Tingkatan 3 hingga 6)
4. Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
5.Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun

Pengalaman :
1. Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985, benda lagho kata beliau.
2. Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.
3. Mula mengajar (hanya menyampaikan yang sekdar tahu sahaja, kate beliau) di surau ladang, kampungnya

Isteri :

1. Rogayah Binti sulong, Johan Qariah Tilawah Al-Quran Kebangsaan 1978 (42 Tahun)
2. Wan Halimatun Nisa’ Binti Wan Mohd Nor (26 Tahun)

Anak :

1.Nur Madihah Asyiqin (20 tahun)
2.Nur Farhah (19 tahun)
3.Mohd Faqihuddin (18 Tahun)
4.Mohd Zuhaili (16 tahun)
5.Ikhwan Najmi (14 tahun)
6.Khairul Mukmin (7 tahun)
7.Rasydan (6 tahun)

Oppa Gangnam Style - PSY

Jom! comments


Oppa Gangnam Style - Lagu dan tarian yang makin lama makin mendapat sambutan. Gangnam Style adalah salah satu lagu dari versi k-pop.

Kebanyakkan penyanyi k-pop jarang mendapatkan perhatian dari media internasional tetapi lagu Oppa Gangnam Style terkenal dengan nama PSY yang penyanyi aslinya bernama Park Jae Sang ini mampu menarik perhatian dari sebuah media internasional seperti CBC dan CNN.

Terkini video lagu Oppa Gangnam Style di youtube ini telah mencecah 1 billion tontonan.

Video Youtube Oppa Gangnam Style - PSY

Oppa Gangnam Style Lyrics


Songwriters: PARK, JAI SANG / YOO, KEON HYUNG

Oppan Gangnam Style
Gangnam Style

Na je nun ta sa ro un in gan jo gin yo ja
Ko pi han ja ne yo yu rul a neun pum gyo gi nun yo ja
Ba mi o myon shim ja ngi tu go wo ji nun yo ja
Gu ron ban jon i nun yo ja

Na nun sa na ye
Na je nun no man kum ta sa ro un gu ron sa na ye
Ko pi shik gi do jo ne one shot te ri nun sa na ye
Ba mi o myon shim ja ngi to jyo bo ri nun sa na ye
Gu ron sa na ye

A rum de wo sa rang su ro wo
Gu re no hey gu re ba ro no hey
A reum de wo sa rang su ro wo
Gu re no hey gu re ba ro no hey
Ji gum bu to gal de ka ji ga bol ka

Oppan Gangnam Style
Gangnam Style
Op op op op oppan Gangnam Style
Gangnam Style
Op op op op oppan Gangnam Style

Eh~ Sexy lady
Op op op op oppan Gangnam Style
Eh~ Sexy lady
Op op op op
Eh eh eh eh eh eh 

Jong su ke bo wi ji man nol ten no nun yo ja
I te da shi pu myon mu ko ton mo ri pu nun yo ja
Ga ryot ji man wen man han no chul boda ya han yo ja
Gu ron gam gak jo gin yo ja

Na nun sa na ye
Jom ja na bo wi ji man nol ten no nun sa na ye
Te ga dwe myon wan jon mi cho bo ri nun sa na ye
Gun yuk bo da sa sa ngi ul tung bul tu ngan sa na ye
Gu ron sa na ye

A rum de wo sa rang su ro wo
Gu re no hey gu re ba ro no hey
A reum de wo sa rang su ro wo
Gu re no hey gu re ba ro no hey
Ji gum bu to gal de ka ji ga bol ka

Oppan Gangnam Style
Gangnam Style
Op op op op oppan Gangnam Style
Gangnam Style
Op op op op oppan Gangnam Style

Eh~ Sexy lady
Op op op op oppan Gangnam Style
Eh~ Sexy lady
Op op op op
Eh eh eh eh eh eh 

Twi nun nom gu wi ye na nun nom
Baby baby na nun mol jom a nun nom
Twi nun nom gu wi ye na nun nom
Baby baby na nun mol jom a nun nom
You know what I'm saying

Oppan Gangnam Style
Eh eh eh eh eh eh 

Eh~ Sexy lady
Op op op op oppan Gangnam Style
Eh~ Sexy lady
Op op op op
Eh eh eh eh eh eh 

Oppan Gangnam Style

Hot! Budak Gembira Awek Ajak Tido Sekali

2 comments



Dunia facebook makin lama makin menggila dengan gelagat remaja-remaja kita yang kurang matang dan leka dengan nikmat duniawi. Mereka tidak sesekali mengenal erti dan maksud kelakuan yang di halang oleh ajaran agama. 

Tidak lari juga dengan sesetengah remaja yang tidak melakukannya tetapi menyokong akan tindakkan rakan-rakan mereka melakukan maksiat. 

Adakah ini semua hiburan? Sedarlah wahai remaja, setiap yang kita lakukan baik dan buruk akan tercatit.

Ingatlah apa yang ada di dalam Islam,kita berbuat baik di dunia, kita akan mendapat syurga di akhirat kelak. Buat jahat,dapat neraka dan Islam itu sungguh besar rahmatnya jika hambanya itu benar-benar bertaubat dengan taubat nasuha maka dosa-dosanya akan di ampunkan oleh Allah.

Lihatlah paparan screenshot yang di ambil di facebook. Semua ini dosa semata-mata, baik yang yang post, mengLike dan yang komen. Hanya seorang sahaja yang berani menegur akan tindakkan remaja ini. Anda fikir dan anda renungkan.

Video Serius! Skuad Pemusnah Bom Thailand dibom

2 comments


Video ini memaparkan detik-detik tidak diduga oleh Skuad Pemusnah Bom Thailand FAKAP yang menyangkakan Bom sekecil itu yang diletakkan di sebuah motosikal boleh menghasilkan satu letupan Maut.

Agak pelik juga kenapa Skuad Pemusnah Bom Thailand tidak memakai pakaian keselamatan seperti Skuad Pemusnah Bom negara-negara lain.

Mari saksikan rakaman sewaktu kejadian.

Video Spiderman Bersilat Di Depan Pengantin

1 comments


Video kali ini koz nak kongsikan dengan korang mengenai super hero yang tidak asing lagi iaitu Spiderman. Video ini memaparkan Spiderman sedang membuat persembahan silat di hadapan pasangan pengantin baru.

Gambar Comel Kucing Tengah Mandi

8 comments


Agak-agak korang, semasa korang mandikan kucing belaan korang, ada tak kucing korang buat mimik muka macam kucing ini?...



Gambar kucing waktu dimandikan, gambar kucing mandi, cara mandikan kucing, syampukan kucing, gambar kucing paling comel


Hot! Arash Mohd Mengamuk Di FB Kerana Azwan Ali

6 comments



Arash Mohd Mengamuk Lihat Azwan Ali Di Propaganza - Artis senior iaitu Arash Mohd telah meluahkan perasaannya yang tidak berpuas hati di laman sosial facebook setelah melihat Ulasan Azwan Ali Di Propaganza.

Rancangan Propaganza merupakan rancangan berita dan gosip artis terbaru. Jadi jom baca beberapa screenshot yang diambil dari facebook Arash Moh.






Arash Mohd mengamuk, Arash Mohd marah azwan ali, kes Arash Mohd mengamuk, facebook Arash Mohd

Ariel Dipaggil Polis Kes Scandal Terbaru

2 comments



Ariel Vokalis band Noah dipanggil oleh pihak polis untuk menjadi saksi satu lagi kes melibatkan dirinya dan seorang pramugari.

Sebelum ini Ariel tidak hadir untuk beri keterangan pada bulan lepas selepas dipanggil oleh pihak polis atas alasan sibuk dengan konsert jelajah 25 bandar di Indonesia bersama band Noah.

Kini Ariel dipanggil kali keuda oleh pihak polis dan jika Ariel tidak hadir pihak polis akan memanggilnya secara paksa.

Siti Nurhaliza Jadi Pengacara Game Show Siti Ooo...Som.

15 comments


Pengacara Game Show Siti Ooo...Som.
Pengacara Game Show Siti Ooo...Som.


Datuk Siti Nurhaliza kini mengembangkan bakatnya ke bidang pengacara pula. Datuk Siti Nurhaliza akan mengacara program berbentuk permainan iaitu Siti Ooo...Som. Ini merupakan kali kedua Datuk Siti Nurhaliza menjadi pengacara sebuah program.

"Dah lama sebenarnya saya ingin mengacara program gameshow seperti ini kerana saya sukakan aktiviti riadah.

"Alhamdulillah, satu lagi impian saya mengendalikan program berbentuk gameshow berjaya dilaksanakan," katanya.


Promosi Tempahan Design Akhir Tahun

5 comments



Assalamualaikum dan salam sejahtera, di sini koz ingin memaklumkan bahawa promosi Service Tempahan Design yang koz wawarkan sebelum ini akan tamat pada hujung bulan ini.

Kepada anda yang ingin mendapatkan service design dalam kadar harga yang terendah bolehlah membuat tempahan dalam masa promosi ini. Apabila masuk awal tahun 2013, harga Service Tempahan Design akan kembali pada harga yang lama.

Jenis Tempahan design yang di ambil adalah seperti:-


  • Design Header
  • Design Header Flash
  • Design Banner
  • Design Watermark
  • Design Timeline Facebook
  • Design Template Blog/Website/Wordpress
  • Profile Facebook


Tempahan design boleh dilaksanakan di Fanpage Service Tempahan Design.

Hot! Budak Darjah 6 Pinang Anak Dara Orang di FB

11 comments



Kalau seingat zaman sekolah dulu, admin pun ada juga minat kat kawan, tapi tak seberani budak ini yang dengan selamber meminang anak dara orang di Facebook. Yang paling tak percaya siap terus terang dengan Mak budak tu.


Gambar Apek @ Khairul Fahmi masa kecil

6 comments


Tinggal beberapa hari sahaja lagi Apek akan bergelar suami kepada Leuniey. Jadi kali ini admin nak kongsi dengan korang gambar Apek sewaktu kecil dahulu, jom layan.

Gambar Khairul Fahmi Waktu Kecil


Hot! Gadis Hina Nabi dan Agama Islam

2 comments



Hari ini kecoh dengan seorang gadis yang bernama Adlin ini yang dengan selambernya menghina Nabi dan Agama Islam. Agak keterlaluan kata-kata gadis ini, harap pihak sewajarnya mengambil tindakkan terhadap gadis ini.

Hot! Pernikahan Apek dan Leuniey tidak dinikahi Datuk Nik Aziz

2 comments



Datuk Nik Aziz Nik Mat terpaksa membatalkan undangan sebagai jurunikah Apek dan Leuniey Natasha Nazri pada Jumaat ini atas sebab Nik Aziz perlu menghadiri Mesyuarat Lembaga Pengampunan Negeri bersama Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dijadualkan pada hari sama.

“Menteri Besar mendapat surat berhubung mesyuarat berkenaan dan disebabkan itu, semua programnya pada Jumaat ini terpaksa dibatalkan.

“Beliau meminta maaf tidak dapat memenuhi undangan keluarga pengantin kerana mesyuarat itu amat penting untuk pengampunan banduan,” katanya.


Gambar Hot! Apek dan Leuniey tersebar

3 comments


Gambar kenakalan dan mania Apek dan Leuniey telah tersebar diruangan internet baru-baru ini. Jom lihat gambar-gambar yang telah ditangkap semasa kejadian itu.


Jangan marah hihi sebenarnya ini adalah print screen dari video Save The Date Apek dan Leuniey. Apek dan Leuniey akan berkahwin pada 28 Disember 2012 ini.

Apek dan Leuniey hot, gambar panas Apek dan Leuniey, gambar kawin Apek dan Leuniey, gambar nikah Apek dan Leuniey, gambar sanding Apek dan Leuniey, gambar tunang Apek dan Leuniey, koleksi gambar kahwin Apek dan Leuniey

kredit: fuhfanas.blogspot.com
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net