Remaja Curi Duit Tabung Masjid Mati Dibelasah

4 comments

Remaja Curi Duit Tabung Masjid, Mati Dibelasah


Remaja Curi Duit Tabung Masjid Mati Dibelasah - Seorang remaja lelaki yang disyaki mencuri wang tabung Masjid Al Azim, Pandan Indah, maut dibelasah sekumpulan lelaki ketika cuba melarikan diri, Selasa lalu.

Mangsa yang juga seorang pembantu sebuah kafe siber berusia 20 tahun itu meninggal dunia pada jam 11 pagi ketika dirawat di Hospital Ampang, enam jam selepas insiden berkenaan.

"Apalah nasib orang-orang yang berkenaan yang memukul mangsa ini, kenapalah di pukul sampai mati?Serah sahaja pada pihak polis biar merka yang uruskan"

Yang Terbaekkkk !

3 comments

Gambar sekadar hiasan


Korang ingat korang dah jadi yang terbaekk ke? Hehe. Memang silap lah kalau korang jawab 'YA' sebabnya, kalau korang dah jadi yang terbaekk, ada lagi yang lebih baekk daripada tu. Nak tahu apa dia? Ha, camni citer dia.... 



 Ali r.a pernah berkata :



1. Ilmu adalah sebaik-baik harta warisan.


2. Sopan-santun adalah sebaik-baik perolehan.


3. Takwa adalah sebaik-baik bekal ke akhirat.


4. Ibadah adalah sebaik-baik harta perniagaan.


5. Amal soleh adalah sebaik-baik penunjuk ke syurga.


6. Budi pekerti yang mulia adalah sebaik-baik teman.


7. Sopan santun adalah sebaik-baik pembantu.


8. Qanaah adalah sebaik-baik kekayaan.


9. Taufiq adalah sebaik-baik pertolongan.


10. Mati adalah sebaik-baik pendidik (menuju kebaikan akhlak)





Ha, kira dah tahulah apa yang terbaekk tu semua? Apalagi, jom lah kita dapatkan semua yang terbaik tu ! First thing first, jangan lupa untuk muhasabah diri setiap hari sebelum tidur ok? =)




Sepatah kata Iman Hayfa :

Yeah, aku kembali menyibukkan diri kat sini. Hehehe. Ada tak orang rindu nak baca post dari aku? Pffftttt. Opkos lah takde sebab orang salu ingat aku dan Koz adalah orang yang sama jek =___= . Sadis.



Royal Sweetener Stevia - Pemanis Semulajadi

2 comments

Royal Sweetener Stevia, Pemanis Semulajadi

Produk Royal Sweetener Stevia merupakan produk berasakan daun Stevia iaitu Pemanis Semulajadi baik untuk pesakit diabetes. Tahap kemanisan stevia 300 kali ganda lebih manis dari gula biasa dan kandungan 0% kalori dan 0% Karbohidrate.

Kajian klinikal menunjukkan STEVIA berguna sebagai pengganti manis gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan Diabetes, Penurunan tahap tekanan darah tinggi dan penurunan berat badan untuk pesakit obesiti. Ketiga-tiga indikasi ini telah terbukti dalam kajian Klinikal terhadap pesakit-pesakit. 

Terdapat kesan lain yang belum dibuktikan dalam kajian klinikal manusia tetapi telah terbukti dalam kajian tahap 1 dan 2 iaitu kajian pada tikus dan orang sihat. Antara kesan baik ini adalah mengurangkan kandungan Uric Acid, Batu karang, kerosakan buah pinggang dan juga kesan anti Oxidant. Kesan anti-oxidant ini banyak membantu dalam banyak proses penyakit dan kematian sel-sel ( proses penuaan)

Jadi dapatkan Produk Royal Sweetener Stevia yang tengah 'HOT' ketika ini hubungi talian yang terpapar diatas.

 Stokis Seluruh Negeri Diperlukan!!!... Modal Sekali Pendapatan Berkali-kali...
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net