Artwork Reka Cipta Watak Kartun

8 comments

 

Hai all...hari ini koz nak kongsi dengan korang hasil kerja seni koz dalam reka cipta watak kartun...Koz hasilkan kartun ini menggunakan sofware macromedia flash...Apa macam? Comel tak hihihi^ ^Ingat kalau ada masa terluang nak juga cuba animasikan watak kartun kat atas ini...insyallah...

Artwork Bengang

10 comments




Hai all...hari ini koz nk kongsi dengan korang artwork koz yang berikutnya...huhu dah lama koz tak post kat blog koz ni hihii...jadi korang layan ar okey^^...Artwork ini koz hasilkan mengikut mood koz yang sedang koz hadapi sekarang...Bengang pasal apa tu???itu x penting...yang penting dengan posing ini dapat meredakan mood koz ini...layanzzz...

Mandi Lumpur

1 comments

http://img443.imageshack.us/img443/6162/ceritalawakbudaknakal.png


Seorang Lelaki tua memasuki bilik doktor untuk pemeriksaan fizikal tahunan. Setelah beberapa minit, doktor keluar dan berkata, "Harun, aku minta maaf, tapi kami mendapati anda menghadapi keadaan yang hanya memungkinkan anda untuk hidup 6 minggu sahaja lagi.

"Tapi Doktor," Harun menjawab, "Saya merasa sihat, saya tak merasa lebih baik dari tahun ini... Hal ini tidak mungkin benar. Apakah tidak ada yang boleh saya lakukan?"

Setelah beberapa saat, doktor berkata, "Ya, anda mungkin boleh ke spa kesihatan yang baru di hujung jalan ini dan mandi lumpur setiap hari".

Harun bersemangat bertanya, "Dan itu akan menyembuhkan saya?"

"Tidak," jawab doktor, "tapi itu akan membuatkan anda terbiasa dengan tanah."
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net