Artwork...(Himpunan Artwork Lama Budak Nakal) Part 4

13 comments

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Hai all...apa kabar^^..apa-apa pun koz nak ucapkan terima kasih kepada korang kerana sudi singgah di blog koz ini...Hari ini koz nak kongsikan koleksi artwork lama koz part ke 4 pula...Untuk sesiapa yang dah terlepas untuk lihat part 1 hingga ke part 3,bolehlah lihat di SINI...okey sebelum korang baca apa yang koz catatkan ini korang mesti dah lihat artwork-artwork kat ataskan?Macam mana?okey x?...Artwork-artwork ini koz hasilkan menggunakan macromedia flash...usia artwork ini kalau tak salah dah dekat 4 tahun^^...Wa...bila lihat artwork lama koz ini koz dapat rasa yang sekarang koz makin maju dalam bidang reka cipta watak cute ini...Betul ke???hihihi korang jawap sendirilah:P...Yang pasti jiwa menghasilkan watak-watak cute ini takkan ilang dalam diri koz...segalanya cute jek belaka(bukan koz cakap,tapi kawan yang cakap^^)kira ini adalah style koz sendiri...Jadi masih banyak koleksi-koleksi artwork koz yang lama...kalau nak lihat tunggu part yang berikutnya okey^^...

Tempahan Header" yanmieonline.com "

20 comments

click to zoom




Hai all...seperti biasa hari ini koz akan pamirkan hasil design header yang di tempah oleh kak yanmie.Design yang koz hasilkan ini dalam bentuk flash animation(animasi)dan ideanya datang daripada idea kak yanmie sendiri...koz hanya mendesign sahaja^^...Apa macam??okey tak???harganya korang boleh lihat di SINI kalau nak tahu.

p/s:ngah bz hihi takde idea nak wat tutorial wat masa sekarang...koz minta maap banyak-banyak..nanti dah okey akan koz kongsi tutorial2 menarik untuk korang okey^^...

Tempahan Header" cikmin.com "

4 comments

Photobucket

Hai all...wa...lamanya koz x update entry di sini ...hahaha maap sebab koz terlampau-lampau buzy sekarang ini dengan kerja yang berlambak^^...Okey hri ini koz seperti biasa kalau dah buat satu-satu tempahan koz akan pamirkan hasilnya di sini...Kali ini koz telah menerima tempahan header dari kakmin kita iaitu orner blog cikmin.com.Hasilnya diguna pakai menggunakan dua sofware ,iatu macromedia flash dan adobe photoshop...Hasilnya seperti di bawah:-


Macam mana?okey tak...ideanya di kongsi bersama antara koz dan kakmin kita...Di harap kakmin berpuas hati dengan hasil yang dibuat^^
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net