Tempahan Watermark" tentangikram.com "

6 comments

http://img819.imageshack.us/img819/5940/watermarkikramtest.png 

Hai all...Hari ini koz nak pamirkan hasil kerja tempahan design yang koz dapat dari en ikram kita iaitu pemilik blog tentangikram.com.En ikram kita ini memerlukan perkhidmatan tempahan membuat watermark untuk blognyer.Jadi dia telah memilih koz untuk  memdesignkan watermark berkenaan.First time koz singgah di blog En ikram kita ini...wa...sangat terpegun koz melihat rupa blognya...kemas dan teratur....Kalau nak lihat rupa blog En ikram kita ini,korang klik DI SINI.

Okey berbalik pada design,koz telah hasilkan watermark ini dengan menggunakan imaginasi koz sendiri.Dengan melihat rupa bentuk,warna dll...koz dapat idea untuk mendesign watermark yang sesuai dengan blog En ikram..Macam mana rupa bentuk watermark yang dah di hasilkan??Lihat di bawah...
http://img695.imageshack.us/img695/2669/watermarkikram.png 

Tadaa...hhihi okey tak^^...harap En ikram kita berpuas hati dengan hasil watermark yang koz telah hasilkan...

p/s: Tempahan dan hasil tempahan anda boleh lihat di SINI


Semasa koz jenguk-jenguk blog En ikram kita ini terbaca nota yang En ikram kita sampaikan di blognya...Nak tahu nota apa?...Okey baca di bawah:-

Exchange link yang ke-100 akan menerima ganjaran daripada
http://www.tentangikram.com/ secara ekslusif .. cEPAT ! ,
apabila sudah jadi,sila buat entry yang anda sudah menjadi exchangelink
tentangikram.com ke 100 di blog anda ... email link entry ke ecram@yahoo.com.my

Ahak nak tahu siapa pengunjung bertuah itu??hahah Koz lah apa lagi...wa...murah tul rezeki hari ini...tak sangka lak pengunjung ke 100 itu adalah milik koz...tak sabar rasanya nak tunggu hadiah misteri itu tiba^^...

Template Pemenang Pertama COntest Saya Mahu Template Comel!!

7 comments

 ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Alhamdulillah akhirnya siap sudah proses pemberian template comel kepada pemenang tempat pertama iaitu Cik PinkyGirl.Taniah lagi sekali koz ucapkan^^.Nak tahu camne rupa template yang di maksudkan silalah terjah DI SINI...Segala design header,sidebar telah koz design khas untuk template tersebut.Memang sesuai dengan cita rasa tuan empunya blog tersebut.Sebab dier pun minat warna pink juga^^.Jadi kepada Pemenang tempat kedua dan ketiga,selepas ini koz akan designkan header korang pula okey...

FantasiaRO (Ragnarok Private Sever Malaysia)

9 comments



 ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Hai all...hari ni koz nak promot salah satu private sever dalam malaysia ini dalam game ragnarok...bagi sesiapa yang pernah main,sedang main atau belum pernah main ,jom pakat ramai-ramai join sever ini...Segala maklumat tentang sever ini korang boleh lihat di bawah.
Image
Kalau nak lagi detail korang boleh klik link di bawah^^

Control Panel
Forum
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net