Review Budak Nakal Blogspot



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini nak Review sikit tentang Blog kesayangan koz ini iaitu Budak Nakal Blogspot." Blog Jejaka Paling Nakal " inilah tagline yang telah digunakan blog ini yang dimana sebelum ini menggunakan tagline " Saya Tak Comel, Tapi Nakal ".Pengubah suaian tagline ini ada sebabnya kerana pemilik blog Budak Nakal Blogspot kini sudah mula mencorak langkah yang positif bagi meningkatkan lagi mutu blog ini.

Dengan umur blog yang sudah mencecah 3 tahun pada Fabruary lalu, kini blog ini semakin meningkat dari segi rupa bentuknya, isiannya, dan perkongsiannya.

Budak Nakal Blogspot merupakan salah sebuah blog yang mementingkan kekemasan dari segi designnya dan juga susun atur widgetnya. Berkongsepkan blog santai dan bebas dalam segi perkongsian artikel, ini telah memberi peluang kepada semua pengunjungnya untuk mendapat segala maklumat dari segi gosip artis, isu semasa, tempahan design, tutorial blog, tips seo dan sebagainya.



Kini pencapaian Blog Budak nakal dalam bentuk trafik kini sudah memiliki tidak kurang 20,000 Pageview setiap hari dan keseluruhannya hampir mencecah 4.5 Juta Pageview. Memang amat berkesan setelah sekian lama mempelajari Tip-tip SEO dari blogger-blogger yang lain yang sudi kongsikan ilmu yang mereka miliki.

Rangking Blog Budak nakal ini juga semakin mendapat kedudukan terbaik di mana Alexa Rank kini dalam kedudukan 200,000 terbaik dan Pageranknya yang dalam kedudukan PR3-. Sekarang sedang target untuk tempatkan blog ini bawah 1,000 Alexa Rank dan PR4 - PR6insyallah.


Sekarang ini koz juga telah mencapai ke tahap Blogger Fulltime di mana minat koz sebagai Designer telah koz jadikan sebagai modal untuk membina income yang kini telah mencecah 4 angka Alhamdulillah.

Moga ulasan yang koz berikan ini dapat memberi info yang berguna kepada pengunjung-pengunjung setia Budak Nakal Blogspot dan doakan kerjaya sebagai Blogger Fulltime kozumi untuk mendapat income yang lebih baik dari sekarang. Amin....
Ranking: 5

Comments:15

03 April, 2013 22:28

dahsyat...pr3 tu.. sila beri tunjuk ajar boleh?

03 April, 2013 22:35

fuhh sifuuuutttt...
tunjuk ajar main bowling bole?

04 April, 2013 00:21

Fuhhh, terbaik.

Bolehlah ajar saya bagaimana main dengan SEO ya Koz.

04 April, 2013 15:18

@manis manis:Tips dia rajinkan diri untuk fokus pada 1 guru sahaja :P...

04 April, 2013 15:19

@Datin Tyka:Erk, bowling erk? sifu Kid kan ada hihi, koz ni tahap raja longkang je kak :P...

04 April, 2013 15:19

@Asyrof Asri:Tips seo ada byk yg telah koz kongsikan, nnt belek2lah posting lama ok^^

Anonymous
04 April, 2013 16:05

terbaik bro!! good luck..semoga artikel ini terpilih dan semoga terus berjaya di masa hadapan :)

04 April, 2013 16:51

ikut perkembangan blog nie. muehehe. keep it up! semoga apa yang dihajati tercapai. goodluck :)

04 April, 2013 22:03

salam singgah, ilmu yang dipelajari memang berkesan.. tahniah semoga sentiasa terus maju..

05 April, 2013 15:16

@fuh.my:Amin, mudah-mudahan bro^^

05 April, 2013 15:17

@e d r i n a . 피나:Amin, mekasih ya^^

05 April, 2013 15:17

@mancai:Yup memang terbaik rakan2 blogger yg sudi curahkan ilmu kepada setiap blogger dan koz...:D

09 April, 2013 23:08

semoga tercapai semua target tu ye bro..:D

20 April, 2013 23:14

Tahniah PR3 dah bro...pasti nak kejar PR4 - PR5 ni pulok. Semoga blog kozumiro terus maju jaya.

23 April, 2013 09:43

semoga blog budak nakal nie maju dan jgn lupa sembahyang 5waktu dan hajat. insyallah.... hajat budak nakal tercapai

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net